Image Alt

Viori

  /  Wedding   /  Bloemstyling op jullie bruiloft

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd met jullie verloving!

Ondertussen zijn jullie begonnen met het plannen van jullie bruiloft en inspiratie op aan het doen voor de bloemstyling op jullie bruiloft. Ik kan jullie zeggen, jullie zullen versteld staan van de vele mogelijkheden!

Om jullie alvast een beetje zicht te geven op de vele mogelijkheden, neem ik jullie graag mee door de diverse opties zodat jullie een beeld kunnen vormen van hoe jullie trouwdag tot een ware beleving van geuren, vormen en structuren kan worden omgetoverd!

Jullie gasten imponeren met uniek luxury floraldesign, waarbij jullie lovestory als uitgangspunt wordt genomen!

Als eerste vertel ik jullie graag over de onmisbare elementen voor jullie trouwdag. Denk hierbij aan het bruidsboeket, dit bloemwerk heeft van vroeger uit een hele geschiedenis. Daarnaast is het bruidsboeket op dit moment een belangrijk accessoire, dat de bruid gedurende de trouwdag met zich mee draagt. Omdat het bruidsboeket de gehele trouwdag aanwezig is, is het van belang dat dit bloemwerk tot in de details past bij jou als persoon. Denk aan de kleuren, de vormgeving, het formaat, het gebruik van bloemen en eventuele toevoeging van sierlijke linten. Passend hierbij draagt de bruidegom vaak een bruidegomscorsage. Ook dit element heeft van oudsher een betekenis. Deze corsage wordt nu vaak als extra accessoire gedragen, om een finish in touch aan de kleding van de bruidegom te geven. Vaak wordt ervoor gekozen om deze corsage te matchen met het bruidsboeket. Betreft het design, kan deze corsage worden vormgegeven als een mini boeketje, of kan er gekozen worden voor een rustigere variant met daarin bijvoorbeeld één of enkele bloemen als eyecatcher.

Een derde, maar zeker niet onbelangrijk element zijn de corsages voor getuigen/daggasten. Met deze corsages kunnen jullie je gasten welkom heten op jullie dag en hen direct meenemen in de sfeer van jullie trouwdag. Dit doordat de corsages afgestemd kunnen worden om het thema van jullie bruiloft.

Autobloemwerk - Viori Flowers & Design

Autobloemwerk

Willen jullie geheel in stijl aankomen op jullie trouwlocatie? Dan is het ontzettend gaaf om jullie vervoersmiddel te voorzien van bloemstyling. Dit zal zeker weten zorgen voor een onvergetelijke entree op jullie trouwlocatie.

backdrop

Welkomstbord

Jullie gasten komen aan op de trouwlocatie, om de gasten welkom te heten, wordt er vaak gekozen voor een welkomstbord. Om dit mooi aan te kleden wordt dit vaak gestyled met bloemen. Denk hierbij aan een staand frame met een bloemstuk op de grond, een schildersezel met een bord waarop bloemen verwerkt zitten of een verbluffend decor met diverse bloemstukken.

Wedding Cindy & Jesse

Ceremonie

De ceremoniesetting, is vaak de eyecatcher van de dag. Deze setting is heel persoonlijk, waar met bloemstyling een verbluffende twist aan kan worden gegeven. Denk hierbij aan een backdrop, wat voor een stijl past bij jullie? Kiezen jullie voor een prieel in een bepaalde vorm, losse bloemstukken of een heel bloemendecor? Daarbij kunnen jullie de hele bloemstyling door laten lopen, door bloemstukken of vazen met bloemen in het gangpad te plaatsen of boeketjes aan de stoelen te laten bevestigen. Ook aan het begin van het ceremoniegangpad, kunnen er bloemstukken, een prieel met bloemen of sokkels met vazen of bloemstukken erop komen staan.

Modern/Glam Wedding

They said YES!

Yes! Jullie hebben elkaar het ja-woord gegeven! Hier moet natuurlijk op geproost worden. Na de ceremonie kunnen jullie uitgebreid gaan toasten met al jullie geliefden. Hoe tof is het dan om deze setting helemaal te stylen! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een taarttafel met één of meerdere mooie bloemstukken, een grote krans van bloemen waarin de taart komt te staan of een flowerwall op de achtergrond!

Backdrop - Viori Flowers & Design

Capture the unforgettable moments!

---

Viori wedding flowers

Diner Time

Na de receptie & en de fotoshoots, is het tijd voor het diner!

Bloemstyling Viori

Time to Celebrate!

Na de receptie & en de fotoshoots, is het tijd voor het diner!

Tablle Flowers Viori

The day after

-