Workshops

EEN GEZELLIG UITJE MET VRIENDEN, FAMILIE OF COLLEGA’S?

Read more...

WORKSHOP

Hoe gaat wij te werk bij het organiseren van een workshop?

Een workshop met (droog) bloemen, de ideale teambuilding. Een leerzame, creatieve en natuurlijk een gezellig dag bij Viori én jullie gaan naar huis met een prachtig, zelfgemaakt bloemwerk. Onder begeleiding maakt iedereen tijdens de workshop zijn of haar eigen bloemstuk. Afhankelijk van de periode kijken we samen naar het thema van de workshop. We kunnen namelijk een kerst-, moederdag-, lente- of een heel ander soort bloemstuk maken, zoals een droogbloemen arrangement.
Tijdens de workshop worden jullie stap voor stap begeleid door Viori, zodat iedereen er van verzekerd is de workshop te eindigen met bloemwerk waar hij/zij trots op kan zijn! Wij zullen zorgen dat er een voorbeeld aanwezig zal zijn, waardoor de cursisten zichzelf kunnen laten inspireren. Zelfs als er een deelnemer iets minder creatief is, zal diegene versteld staan van het eindresultaat. De meest professionele hulp staat immers de gehele workshop voor jullie ter beschikking!

MEER INFORMATIE..

Details over de workshop

Een workshop bij Viori kan bestaan uit een groep vanaf 6 personen. In de prijs zijn bloemen en eventuele overige materialen inbegrepen. Ook zullen jullie uiteraard voorzien worden van handige tips & uitleg en is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen! Waar kan een workshop georganiseerd worden? Het werken met de bloemen kan gewoon bij u thuis aan de keukentafel of in de tuin. Tevens kunnen wij de workshop in Veghel bij het thuisatelier van Viori organiseren. Hoe vraag je dit aan? Via het contactformulier, per e-mail of telefonisch kunt je contact met ons opnemen. Dan zetten we samen een datum in optie, waarna de groep samengesteld kan worden.
We bespreken het thema van de workshop en je krijgt een indicatie van de kosten.
We zien elkaar op de afgesproken locatie om er een gezellige middag of avond van te maken!
Verder bieden we de optie om 1 gezamenlijke factuur te ontvangen of dat iedere deelnemer apart betaalt. Ook al enthousiast geworden? Neem contact met ons op en wie weet zien we elkaar snel!

    Let's meet on Instagram

    @ Viori.nl

    [insta-gallery id="1"]